top of page

YENİ IQOS MODELİ İLUMA VE İLUMA PRİME ÖZELLİKLERİ ?

Güncelleme tarihi: 13 Şub 2023

IQOS Iluma, tütün şirketi Philip Morris International (PMI) tarafından üretilen bir tür elektronik sigara içme cihazıdır. IQOS Iluma, tütünü yakmak yerine ısıtmak ve nikotin içeren solunabilir bir aerosol oluşturmak için tasarlanmıştır. Cihaz, "yakmayan ısı" teknolojisi olarak pazarlanmaktadır ve geleneksel sigara içmeye bir alternatif olması amaçlanmıştır. PMI, IQOS'un yanıcı sigaralardan daha az zararlı kimyasallar ürettiğini ve tütün kullanımının daha az riskli bir şekli olduğunu iddia ediyor. Bununla birlikte, bazı sağlık uzmanları, cihaz tarafından üretilen buhar hala ağır metaller ve uçucu organik bileşikler gibi potansiyel olarak zararlı maddeler içerdiğinden, IQOS kullanımının uzun vadeli sağlık etkileri hakkında endişelerini dile getirdi.





IQOS İLUMA ÖZELLİKLERİ ?

IQOS iluma ve iluma prime modeli diğer üretilmiş iqos modellerinin eksik yanları göz önüne alınarak üretilmiş bir cihazdır. Bu yeni nesil sigara diğer cihazlardan ayrı TEREA sigaralarla kullanılmaktadır. Yeni nesil iqos elektronik sigara iluma cihazlar klasik iqos cihazlar gibi 2 parçadan oluşmaktadır. Bu cihazın adaptörü ortalama 1 saat içerisinde dolumu sağlanır ve tek dolumda 20-22 dal tek şarjda terea sigara kullanmanızı sağlar. IQOS İLUMA modelleri çelik gövdeyle ısıttığından kaynaklı terea sigaraların ağız kısmı filitre ile kapalı bu sayede duman konusunda daha tatmin edici ve kuruyan tütün cihaz içine dökülmediği için temizleme gereği bulunmaz. Buda kullanıcılarına kolaylık sağlamaktadır. IQOS İLUMA smart core induction system sayesinde terea sigaranızı çekim esnasında ısıtır kullanmadığınız takdirde sigaranızı boş yere tüketmez.



İQOS TEREA ÖZELLİK VE KULLANIMI

IQOS Terea, önde gelen bir tütün şirketi olan Philip Morris International (PMI) tarafından üretilen bir üründür. "TEREA" adı verilen tütün çubuklarını, aromalı bir nikotin içeren buharı serbest bırakmak için yeterince yüksek bir sıcaklığa ısıtmak için tasarlanmış, ancak tütün yakma işlemi olan yanmaya neden olacak kadar olmayan bir tür ısıtılmış tütün cihazıdır.

Terea, restoran ve kafelerde kullanılmak üzere tasarlanmış IQOS sisteminin özel bir modelidir. Bu, müşterilerin IQOS'u ortak bir ortamda kullanmasına olanak tanıyan masa üstü bir cihaz olduğu gibi, bireyler tarafından kullanılabilen bağımsız bir cihazdır.

Herhangi bir sorunuz varsa veya IQOS Terea hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, sormaktan çekinmeyin.



8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page